Kinderen weer naar school?

Geef jouw kind net even die extra ondersteuning naast gezonde voeding, voldoende bewegen, voldoende water drinken, etc. Juist voor kinderen is het van het grootste belang dat ze voldoende macro- en micronutriënten binnen krijgen. Meer-in-1 Kind bevat bijvoorbeeld de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid vitamine D3: 10 mcg (400 IE), wat het immuunsysteem van kinderen ondersteunt. daarnaast bevat deze multi biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en de activatie van de natuurlijke energie in het lichaam. Zo gaan jouw kleintjes gezond en fit terug naar school. 👍😄

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook

Facebook Pagelike Widget

Tags